Traditioneel zijn stickers aan de achterkant klevend. Dat betekent dat de plakzijde aan de achterkant van de sticker zit. Als het gaat om doorzichtige stickers, ben je misschien op zoek naar een sticker met de lijm bovenop je ontwerp. Dit worden frontstickers genoemd. Ze zijn perfect voor toepassingen binnen ramen.

Zijn doorzichtige stickers waterdicht?

Ja, doorzichtige vinyl stickers zijn waterdicht. Meestal zijn doorzichtige stickers gelamineerd. Dit geeft ze niet alleen een prachtige glansafwerking, maar beschermt ze ook. Dit betekent dat de doorzichtige sticker water- en weerbestendig en krasbestendig is.

Je kunt ze voor binnen- of buitengebruik gebruiken zonder je zorgen te maken over de weersomstandigheden. 

Wat maakt deze stickers speciaal?

Doorzichtige stickers zijn speciaal omdat de doorzichtige vinylbasis je genoeg opties biedt om je ontwerpen te laten opvallen. Hier zijn enkele manieren waarop je met dit materiaal kunt werken:

-Neem duidelijke gebieden op in je ontwerp en speel met het doorzichtige effect. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het materiaal te laten zoals het is.

-Maak dekkende kleuren op een heldere basis. Dit betekent dat je jouw kleuren ondanks de heldere basis er “normaal” en levendig uit kunt laten zien. 

-Print jouw kleuren rechtstreeks op het materiaal om een ​​glas-in-lood effect te bereiken. Dit is een verbluffende techniek waarmee je opvallende resultaten krijgt.

Waar kan ik transparante stickers voor gebruiken?

Transparante stickers kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Of je nu labels nodig hebt voor jouw producten, unieke raamstickers wilt maken of gewoon wat extra merkkracht aan jouw verpakking wilt toevoegen – ze kunnen het allemaal.

Minimalistische productverpakking

Een van de beste dingen van doorzichtige stickers is dat ze een geweldige manier zijn om jouw product in zijn eenvoudigste vorm te presenteren. Door alle afleidingen weg te nemen en je product centraal te laten staan, creëer je een elegante en minimalistische look voor je verpakking.

Houd je ontwerp eenvoudig en gestroomlijnd, gebruik strakke lijnen en typografie om een ​​elegante look te creëren. Zorg ervoor dat jouw product de ster van de show is en gebruik duidelijke stickers om het te laten schitteren. Dit is perfect voor producten die eenvoud, efficiëntie en schoonheid willen benadrukken of voor uitgeklede ontwerpen.

Etiketten voor flessen en potten

Je kunt door je stickers heen kijken terwijl je met je ontwerp pronkt. Dit maakt doorzichtige stickers perfect voor het bedrukken van drankflessen, drankjes, jam- of honingpotten, cosmetische potten, make-up of iets anders dat je gezien wilt hebben door je stickers.

Een glimp van jouw product is de beste marketingstrategie. Met transparante stickers bied je beide: een merkbeleving en een authentieke kijk op jouw product. Het betekent ook dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over jouw merkkleuren. In plaats daarvan kun je doorzichtige stickers gebruiken om je originele kleur door te laten schijnen.

Transparante stickers zijn bijzonder. Wil je meer weten, kijk dan op ikastetiket.nl.